Blog Directory & Search engine

My blog entries in full quotes, RSS 2.0
Dresanala II: Baladewa-x
Nizam Zakaria's  Fotopages
Project Petaling Street
Photoblogs.org
View My Profile


e-mail


zire 71 photo
Zire 71 Photo of the day!

wArchives:


-- HOME --

 

 

wWednesday, August 02, 2006Anggun at Marina Square - 2


Image Hosted by ImageShack.us
Anggun and her new Crocs with mak at Marina Square

Anggun at Marina Square - 3


Image Hosted by ImageShack.us

I was harrassed yesterday by this Malay woman. And she didn't stop there. She e-mailed me this morning. You know, in her own delicate ways telling me to repent. I told her to fuck off, of course. Enuf said.

Yasmin SMS-ed me this morning. She asked me if I wanted to watch her latest movie, Mukhsin. Of course I said yes lah. It'll on tomorrow. I will tell you if I like the movie or not once I've watched the movie. I will take some pictures also lah. I will post all the pictures I took over here. You know the drill.

Oh, and I've gotten two (2) tickets to watch the final concert of Akademi Fantasia 4 this weekend. Good seats, of course. I won't settle for anything less.

--

Read this. A very classic case of homophobia by a closeted queer.

Propa!: Pelakon lelaki popular benci "adik-adik" Oleh CK

HA, cerita yang akan CK tulis ini memang seronok untuk dikongsi bersama. Yalah, ia membabitkan seorang aktor yang boleh tahan kacak dan popular. Pendek kata, kalau CK sebut nama, semua orang akan ternganga.

Hendak dijadikan kisah, pelakon yang baru-baru ini pernah dilanda gosip hangat ini dikatakan cukup tidak suka pada "adik-adik", yang memang ramai jumlahnya. Pelakon ini pula sentiasa dikelilingi jurusolek, yang majoritinya terdiri golongan berkenaan yang ala-ala lembut gitu. Oh ya, "adik-adik" ialah perkataan manja yang digunakan di kalangan ?orang seni? untuk merujuk kepada lelaki lembut.

Rungut "adik-adik", aktor berkenaan memang tidak suka pada mereka. Tiap kali hendak disolek, ada saja songeh, bebel dan rengusannya. Hendak tak hendak, kena juga "adik-adik" itu menyolek pelakon berkenaan, walaupun hati terasa sakit, kerana niat mereka hendak mencari rezeki halal. Siapa yang tak terasa hati, kalau dia kata adik-adik ini sungguh menggelikan?

Tup-tup, tanpa ramai yang tahu, si pelakon ini pun bukannya baik sangat. Dia sendiri dikatakan menjalin hubungan mesra dengan seorang "adik-adik" lain. Oh, kalau macam tu, ini dah jadi kes hipokrit lah ya? Benci kat orang lain untuk menutup kelakuan sendiri, gitulah agaknya.


posted by Nizam Zakaria at 9:28 AM |